mandag 9. juli 2007

shopping med lillegull.

I dag har vi fri og skal en tur å se litt i butikker. Vi skal kjøpe peoner til haven og puter til benken i gangen. Jeg fikk mail fra country by mail i Sverige om at jeg har sjablonen min i slutten av juli..... Gleder meg..Det blir virkelig prikken over ièn ute i gangen når den er på plass. Jeg har lagt til et bilde av den lengere ned på siden. En fin mandag for mamma og lillegull.

3 kommentarer:

Trude sa...

....der er du ja, på min pc står ikke feltet for "comments" på siden din, vises bare når "pilen" står over der det skal være....ja ja. Svarte på innlegget ditt på min blogg jeg nå da. Men tar det gjerne en gang til; Gratulerer med blogg,gled deg til masse fin inspirasjon og hyggelige kommentarer. Her har du jo masse nydelig,første jeg tenkte var jo at denne damen må jo bo i Trondheim. Ser du handler på favorittbutikkene Cornelias Hus og Giving and Living. Å være i de butikkene uten mann og barn i en liten stund er jo som en liten drøm (",)Hører gjerne fra deg ang monogrammer, holder på å sy en god del til en annen blogger. Synes også at det er koselig at slikt er på vei tilbake. Merker godt at det personlige selger, ingen har jo likt. Vel, send meg gjerne en mail; teriksmo@online.no

RedRobin sa...

Velkommen i blogland fra meg også! :o) Forresten hadde jeg også litt problemer med å finne ut hvordan jeg kunne legge igjen kommentar hos deg - noe med oppsettet kanskje?

Besøker deg snart igjen uansett - ha en fin sommer!! :o)

Helene sa...

Tusen takk, jenter.
Blogging er den beste måten jeg har sett til nå å skrive dagbok på:-)