lørdag 18. august 2007

Kantarellsmørdrød....

Har skrevet at jeg er lei av middager....i kveld laget jeg meg kantarellsmørbrød isteden. Det finnes gule herligheter i de fleste matbutikkene nå:-) Altså: -Masse kantareller -Masse salt (jeg sverger til Maldoon -salt) -Rikelig med smør/ margarin til stekingen. -En "rættelig" (stor) brødblings grovt brød med smør på. Cluet er å steke kantarellene lenge nok.De må ligge så lenge at de går over fra å være myke i konsistensen til å bli herlig sprø.Ikke spar på saltet...smak til etterhvert. Smaken er uovertruffen.... Bon Apetit :-) Helene

5 kommentarer:

chatrine sa...

Kantarellsmørbrødet ditt gir meg vann i munnen!! Litt vanskelig det med mat, og jeg er ikke noe glad i å lage mat, så som oftest er det kjæresten min som står for det..
Jeg må også få lov å skryte av bloggen din, er så gøy å titte innom. Masse flotte bilder, og ting du finner fram! Jeg er imponert!!
Jeg har skrevet noe om det "blå-lyset" til deg på under kommentaren din på siden min:) ta en titt:)

Da må du ha en super lørdagskveld!

Klem fra Chatrine

Hulda sa...

Så deilig det så ut med kantareller på brødskiva! Det er jo så godt. :)

Helene sa...

Tusen takk for koselige hilsner:-)
Jeg leste om "det blå lyset" Chatrine....spennende...jeg MÅ ha et nytt kamera.Sparer til det OG broderimaskin...og en hel haug med andre ting.

Klemmer fra Helene

elin1976 sa...

mmmmmm.....dette høres deilig ut. Finnes det noe annet salt enn maldon salt? ikke i min matlaging i allefall. Skjer ikke. he he. Vi har blitt så mat lei denne sommeren. Vi har liksom ikke lyst på noen ting. Saumfarer kokebøker etter nye retter som kan lages utover høsten. Gode ideer mottas med takk!Klem fra Elin:O)

Tussilago sa...

Hei. F�rste titt i bloggen din! Har sett flere bilder fra huset ditt...liker m�ten du innreder p�. Flott!! Kantarell sm�rbr�det ditt var et flott h�st-motiv!! S� g�y med det du hadde laget av motivet du hentet fra din farmors noter!
�nsker deg en fin s�ndag!