tirsdag 21. august 2007

Middagsforslag.....?

Dette var det eneste som fristet på butikken.......Nå har jeg altså ikke peiling på hva jeg skal lage resten av uka...Hva skal dere ha? Forslag mottas med takk:-)

6 kommentarer:

chatrine sa...

Middager kan jeg ikke noe med, er kjæresten min som lager mat her i huset... Men Glassklokken din var bare kjempe nydelig!
Ha en flott kveld:)
Hilsen Chatrine

Trude sa...

Heisann, må le litt jeg, for vi titter jo alltid i de samme butikkene...har jo sett på den samme glassklokken maaange ganger, helt nydelig spør du meg.Du får ønske maskin til jul...en ting er sikkert, du kommer til å storkose deg!Vel, vi høres igjen.

JULIE K sa...

Bjørnebær, det kjøpte jeg faktisk på butikken idag. Er litt dårlig på middag jeg også, liker det mest enkelt : )

Hulda sa...

Middag er et stort problem her i huset også. :) De bærene så virkelig fristende ut, men kanskje mer dessert enn middag, de. :) Flott duk som ligger under, også likte jeg veldig godt glassklokken din, herlig trykk på, og flott glass med roser i.

moderncountry sa...

Hihi, ja, jeg må jo le. For da har du kommet til rett person skal jeg si deg! Jeg er kanskje denne bloggegruppas største matmoms og elsker å lage middag. I dag skal vi har viltgryte her i huset. Med deilig viltkjøtt, saus, ferske kantareller og champignon, ris og tyttebærsyltetøy. Nam! Men, det er jo ikke bare til å slenge i sammen da hvis man ikke har alle ingredienser i huset. Men pannekaker, grøt, lasagne, wok,kyllingfilet med ris og salat, pitabrød med forskjellig salat/grønnsaker/creme fraish på toppen, eller hvorfor ikke hjemmelaged pizza? Ja, selv er jeg glad i fisk og asiatiske retter men jeg kom med litt Norske forslag jeg da. Og bæra kan du jo ha til dessert med pisket krem eller is. Ja, de kan jo også brukes til de pannekakene jeg nevnte! Bon Apetitt! Aina (",)

Flower Power sa...

Jeg er litt dålig på sånne middagsideer selv jeg, så det blir ikke rare hjelpen jeg kan gi deg...hihi. Er ikke så glad i å lage mat, skjønner du....bare glad i å spise den:)Bærene ser jo gode ut da!
Utrolig flott den glassklokken du kjøpte deg også! Enig med deg...glss er PENT:)
Ha en fin kveld:)