fredag 17. august 2007

Roser og Grey Pearl....

Jeg fikk roser av mannen min i går:-)Måtte bare vise dem frem.. Ettersom jeg ikke kan fordra noen av vasene jeg har ble de plassert i kaffekannen til Grey Pearl servicet vårt....Jeg viser frem litt av det her fordi det er det peneste jeg har.Vi var så heldige å få hele middags-og kaffeservicet da vi giftet oss...med terriner, serveringsfat av alle slag og det som hører til.Det er stoltheten i vitrineskapene:-)

5 kommentarer:

Flower Power sa...

Åhhh....for et nyyyydelig servise dere har! Det er det nydeligste jeg har sett på lenge. Så enkelt og stilrent. Skjønner at det er smykket i skapet ditt ja! Og du.....jeg synes det bordet ditt er så knallflott! Har du satt på skriften selv, eller ble det kjøpt sånn? Nydelig er det i hvertfall:)
Ha en flott helg Helene!

Helene sa...

Hei:-)
Så koselig at du synes skattene mine er fine.
Bordet er et Riviera Maison.
De fører en hel serie med møbler i samme stil.
Nattbord det står "shhhhh...." på skuffen på og med samme brett-løsning på toppen som på mitt bord (hele bordplaten er et brett jeg kan ta av nemmelig)De har en hel kolleksjon med skrift på.
Jeg bare ELSKER Riviera.Ta en titt på www.rivieramaison.com (tror det er adressen) Hvis du liker stilen har de alt fra servietter til klær og møbler.
Ha en strålende helg, du også.

:-) Helene

chatrine sa...

Dette er bare sååå vakkert! Nydelig servise!! Og de vakre rosene du har fått passer perfekt i kaffe-kannen:)
Ønsker deg en flott helg,

Hilsen Chatrine

moderncountry sa...

Så stilig med skrift på bordet! Kan jeg stjele den ideen?
Klem, Aina :)

Helene sa...

Hei, alle sammen,Tusen takk for gode ord.
Trude: Ivory er også nydelig.Det var det jeg bestemte meg for aller først....men så tenkte jeg at det kom til å bli så mye dyrere og at foreldrene våre kom til å kjøpe det likevel....også tenkte jeg at da tar jeg et som sluttsummen blir litt lavere på....Fordi jeg syntes det var for gæær`nt å velge øverst på prislista til Willeroy og Boch:-)(stakkars mamma og pappa:-D)Men jeg er utrolig glad for Grey Pearl også....selv om Ivory har en mye "lunere" look.Det som er bra med begge servicene er at de aldri går av moten.
Aina: Ja det er klart du kan kopiere:-)Du må legge ut bilder da, så vi får se:-)
Jeg har tenkt å kjøpe en gammel kommode og lage skrift på skuffene....nye knotter og "vips" så har du et Riviera-møbel...til en brøkdel av prisen (men jeg må legge til at det ikke er noen u-pris på de)

Helge-klemmer fra Helene