tirsdag 14. august 2007

Velkommen inn....

I gangen vår....
Kjøpte knagghyllen på Tregården da vi flyttet inn i nytt hus i februar i år.
Har blitt veldig glad i hyllen...tror den er norsk-produsert.
Den henger over benken og jeg har liksom ikke gjort så mye utav den..før nå.
Nok et lys i glass (syltetøyglass denne gangen) med litt blonde på.
Ved siden av står Delft-porselens-krukken fra mamma.
Den er nummerert og jeg vet egentlig ikke om jeg tør å ha den oppå hylla uten å lime den fast
:-D
På skiltet står det " vi er på stranden".....må vel bytte til "vi er ute og trasker i slaps" eller "vi er ute og brekker beina på holka" om ikke lenge.
Ikke misforstå: Jeg elsker vinteren...men bare frem til nyttårsaften....da har jeg fått nok og jula er over...noe som er like vemodig hvert eneste år.
Setter inn bilde av den gamle kisten min fra huset til mormor og morfar også...jeg fant den på stabburet da vi ryddet huset etter at de begge hadde gått bort.Jeg er veldig glad i den.
Noen av bildene ble litt uklare....men dere ser hvertfall hvordan gangen ser ut.
Jeg skal male skrift på veggen over kisten, så snart jeg får tak i sjablongen jeg vil ha...
Ha en fin tirsdag alle sammen...
Klemmer fra Helene

6 kommentarer:

chatrine sa...

Det begynner å bli høst ja.. Ruskete vær om kveldene er snart en realitet. Her oppe i nord hvor jeg bor kan man kjenne det kalde trekket om kveldene allerede. Da er det fram med alle stearinlysene igjen, og det er jo koselig det også:) Gangen din er kjempefin, spesielt hyllen!
Ha en super dag:)

Marie sa...

Hei, hei! Første gong eg er innom denne bloggen. Gjekk inn "gjennom" Minerva. Masse koselege bilete og tekst her. Eg kjem snart på "besøk" igjen. Velkommen innom meg du og :o)

Lottemor sa...

Kjekk gang du har, de kuvene er bare kjempefine. Har en hel haug av dem selv i alle størrelser. Flisene minnet om min gang, he he. Ha en fin uke.

elin1976 sa...

Nei her var det slettes ikke stygt. Hyllen er superfin. Det samme er forresten alt det andre også. Det kunne vært ganske kult med et slik skilt som du nevner. For det stemmer jo til tider.
Jeg har også en slik kiste men tror den skal få bli med på hytta når den blir ferdig. Nå står den bare å oppbevarer saker og ting og den er jo alt for fin til det. Ha en fin kveld:O)

Marie sa...

Hei igjen! Eg har linka til deg på min blogg også!
Ha det godt:o)

Den gode feen sa...

Så kjempefin gang du har!!! Tusen takk for kjekk kommentar på hjartesukkinnlegget mitt! Den set eg stor pris på :) Stor klem frå Linda