onsdag 26. september 2007

Julenotene til farmor...

Noen av dere husker sikkert at jeg har kopiert farmors gamle noter.Tok ut nydelige motiver fra julenoteheftene hennes i dag. En flott dame fra et gammelt svensk hefte, en juleengel med et juletre i hendene, Mendelsson notehefte og et motiv med barn som står og synger mens tjenestepiken spiller piano. Brukte blonde langs kanten og laget sløyfer av sorte tynne bånd.Inni har jeg foret hver kurv med noter...slik at de er like pene inni.

9 kommentarer:

Malinken sa...

Disse ble bare så lekre!! Du har et utrolig godt øye for detaljer!

Ha en fin kveld:-)

Jorunn sa...

Dette er definitivt de lekreste kremmerhus jeg noensinne har sett Helene!!! Du er fantastisk flink!! Og jeg kommer i julestemning av å være her inne!

Greengate kan du bla kjøpe på nettbutikken til Linneas Hage, og Landromantikk. Helt sikkert fler steder jeg ikke husker i farten. Ta turen innpå www.greengate.dk og nyt!

Ha en fin kveld!

klem fra Jorunn

Marie sa...

LEKKERT !!!!!!!!!

Krabat sa...

Hei, jeg gleder meg til å se juleboken din! Disse kurvene er bare så fine og nydelige!! Det var en kjempe god idé. Du må ikke bli forbauset om jeg kopierer ideen. Vi avtalte nemlig på julemøte at vi skal ha lagedag sammen og blant annet lage kurver. Hvordan klarte du å få papiret slik? Kopierte du bare eller skannet du? Klem

Vilje. sa...

Jeg snublet over bloggen din en kveld for 14 dager siden, og siden har jeg blitt sittende og titte i bloggen din, linkene dine ja i det hele tatt så er bloggen din blitt besøkt mye av meg i det siste :) Har alltid hatt sansen for den shabby stilen, men at det fantes en hel verden med blogger om temaet og utrolig dyktige mennesker innen emne visste jeg jammen ikke.

Håper du får en fin kveld og takk for titten. Fortsett den gode jobben for her trivdes jeg meget godt :D

Forgjengelige ting sa...

Kjempegod ide!! Veldig vakkert!!

Hulda sa...

Oi, oi, så mye lekkert! Dette var bare kjempeflott, Helene!

moderncountry sa...

Ja, helt enig med Malinken, de er bare såååå lekre!! Ja, jeg synes du har fått tak i så flotte ark, misunnelig her som bare det, hehe..neida..komemr til å bli så flott hos deg til Jul!
Klem, Aina

Anine sa...

Masse fint på bloggen din! Dette med julenotene var jo en flott ide!
Ser du koser deg med symaskinen du også :-)