tirsdag 9. oktober 2007

bestillt.....fnis...igjen...

Måtte ha en fattigmannstake til de to andre....ser bedre ut med tre.Så denne bestillte jeg fra Landstil sammen med litt advents- og julepynt.
Bokstaver fra Country by mail!
Jeg har kjøpt N O E L.....
Har ønsket meg det leeeeenge.
Ingen nettbutikker jeg har funnet i Norge fører sånne...

11 kommentarer:

Hulda sa...

Jeg falt for de juletrekulene, har endel sånne, men vil ha flere. Finner nok flere i år, tenker jeg. Har nok en liten samlemani på slike, tror jeg, hihi.. ;) Julealfabetet er ei nyydelig bok! Titta i mi i går kveld. :)

Anemone sa...

Så mye fint det var her da.
Fikk nesten julestemning jeg nå. Bokstavene var jo så lekre, tallene til adventslysene like så.
Hvor fikk du tak i dem ?

Nydelig jule.bok. Slik får man inspirasjon av gitt.

Krabat sa...

Helt nydelig julepynt, altså! Ja, nå er jeg overbevist om at jeg skal kjøpe den boken. Dette var to flotte innlegg til juleinspirasjon!

Anniche sa...

Masse fint!
Jeg venter også på de 1-4 tallene ...blir gal av slik venting ",

Ser du har fått deg en flott bok også , kosa meg masse med den i fjor....tror den må frem igjen snart jeg , haha!
Min sønn på tre er allerde i gang med julen , snakker bare om nissen - mulig han har arvet mammaen som i følge mammaen var helt gal allerede fra august ....hihi!

Natta

elin1976 sa...

Detter er jo helt perfekte ting for meg. Har ikke kjøpt noe enda vil vente til jeg har vært i spania men eterpå .......ja jeg har laget en egen mappe over ting som alle husstander bør inneholde når det nærmer seg jul
( he he) Den llita er ganske lang. Men det begynner virkelig å bli mye flott MÅ HA, i butikkene nå. ha en fin dag:O)

chatrine sa...

Hei Helene! Jeg har fått en award på min blogg, og vil gjerne dele den med deg:) Du kan koppiere logo fra min blogg om du vil:)
Klem fra meg:)

Elaine sa...

Man kan aldrig få för många ljusstakar.......
Jag har inte haft tid att kosa mig på nätet med alla underbara julsidor som nätbutikerna presenterar nu.
Förstår nu att jag bara måste ta mig tid och kika in.
Bolstäverna är ju bara råläckra!
Klem!

moderncountry sa...

For ei nydelig bok "Julealfabetet" er, jeg dåååner!! Oh, skulle ønske jeg bodde i Norge nå. Lurer på om jeg bare kan gi ISBN nummeret til bohandleren og da kan bestilles?
Du viser så mye flott i dag! Fattigmannstaker, så nydelig og de hjertene på lyset der og :)
Blir visst i Julestemning nå!
Aina

Krabat sa...

Hei, kjære deg!
Nå har søsteren min laget et bilde som skal symbolisere juleklubben. Det ble kjempe fint synes jeg. Jeg har kalt klubben "Juleenglene - vi som begynner tidlig..." Jeg vet ikke hva som skal være kriteriene for å være med i klubben. Kanskje bare at man er spesielt glad i julen. Hva synes du? Skal jeg bare lage et innlegg eller vil du begynne? Jeg legger ut bildet på høyre side på bloggen min, så kan du se det. Juleklem

Krabat sa...

Ok, jeg lager innlegg i morgen eller i løpet av helgen. Du er herved tatt opp som æresmedlem/æresengel! Det er bare å klikke på bildet og lagre det, så kan du legge det inn på din egen blogg. Ja, vi fant et annet bilde enn det fra julesangheftet, som du ser. Jeg likte bildet av juleenglene så godt! God natt!

Anonym sa...

hei hei!! prøvde å bestille sånne bokstaver som du har kjøpt, men det var ikke bare bare med betalingen. vet du swift koden til banken??? var det ikke det det het??