onsdag 17. oktober 2007

Blogger-problemer...

Flere som sliter? Jeg får ikke lastet opp bilder til innlegg.....:-( og noen av linkene til andre bloggere gir bare en feil-melding. Har ikke kommet inn hos älskar sött på mange dager!!!!! Hva skjer *slår meg fortvilet i pannen* og jeg som skulle vise frem ting jeg har kjøpt i dag......HYYYYYYYL! klem fra meg....uten bilder

12 kommentarer:

minerva.jor sa...

Hei!
Jeg har problemer med å laste opp, prøver på nytt imorgen:)
God natt:)

mona sa...

Åh,jeg har opplevd det JA,blir helt frustrert her......og trodde det var jeg som hadde skrevet adressene feil,på mine favoritter....grrrr... :( Så da slettet jeg dem...og det var jo litt kjedelig kan man si....får håpe det ordner seg,så vi får se det du vil vise oss,vi er jo som kjent litt vitebejærlig......det høres liksom litt bedre ut,enn nysgjerrig ...hihi...!!! Kos deg :)

Handplockat sa...

ja ibland tjorvar blogspot
trist när man inte kan lägga ut bilderna man vill

ha det bäst

chatrine sa...

Du er ikke alene om problemer der nei... og de side-elementene funker fortsatt ikke...(hmpf...) Men i dag(!) fikk jeg lagt inn nytt innlegg i allefall. (har laget flere kroner, ta en titt innom;)) Irriterende når ting ikke går som det skal.
Kransen var bare super sjarmerende. Når det kommer rim og frost på konglene blir de jo x-tra flotte!
Ha en super dag! (å-lykke til med bilder i bloggen!)
Klem:)

Anemone sa...

Hadde samme problem i går jeg også, men nå heldigvis bra igjen.
Ingenting er så fortvilende som data trøbbel !!

Og nå gleder vi oss villt til å se hva du har kjøpt !!

Mia sa...

Huff, så kjedelig med data trøbbel. Kun en gang har jeg opplevd å ikke få laste opp bilder, men da jeg brukte Firefox istedet for Safari (som jeg foretrekker å bruke) gikk det greit. Om det var tilfeldig, vet jeg ikke... Bildet i banneren din er ihvertfall nydelig, noe av det fineste jeg har sett! Så det holder for meg idag... hihiii. Tusen takk til deg forresten for din søte kommentar i bloggen min. Den setter jeg stor pris på, og på den måten fant jeg jo fram til deg.

Solstad sa...

Hei. Har opplevd lignende problemer selv :) Men det er noe feil på linken din til ælskar søtt.....der er en http// for mye og da kommer du ikke inn. prøv igjen og lykke til ;)

Wickans värld sa...

Jag fick prova flera gånger innan det fungerade...
Wickank

Flower Power sa...

Denne teknikken som vi er så avhengig av kan være svært så gjenstridig noen ganger. Irriterende!! Jeg er så utålmodig når det skjer sånne uforutsette ting...vil jo at det skal funke hver gang, og når jeg vil....
Håper det retter seg snart så vi kan se hva du har kjøpt.
Klem til deg også:))

Krabat sa...

Så rart... Vi er jo på blogspot alle sammen nesten. Jeg har ikke hatt problemer annet enn på et innlegg da bildene forsvant og plutselig kom tilbake igjen. Det går nok over. Sikkert bare en høstforkjølelse : )

Kjære deg! Tusen takk for kjempe koselig kommentar. Jeg blir helt rørt. Det var så hyggelig å lese om suppe og pepperkaker etter juletretenning! Hva gjør dere mer? Ja, jeg er så glad for at foreldrene mine har gitt meg så mange fine tradisjoner. Men det gjelder jo å finne sine egne også til sine barn. Det tenker jeg mye på nå som jeg har fått mitt første barn. Vi snakkes, sjefsengel!

Gjertrud sa...

Jeg sleit her om dagen med samme problem men det har nå stabilisert seg:) God helg og sånn forresten

Marie sa...

Eg har også hatt problem med å laste opp. Eg prøver igjen og igjen og igjen og... Plutseleg går det heilt greit. Vent ei lita stund og prøv igjen!
GOD HELG :o)