fredag 12. oktober 2007

Panduro-pakke og snø....

Snøen dalte ned i går...og hva passet vel bedre enn at hente-lappen fra Panduro kom? Der ligger poser og tags til adventskalender og litt annet som skal bruker til kakeoppbevaring, pynt og gavepakking. Julen i år blir svært gjennomført ser det ut til:-) Ønsker dere alle en flott helg:-)

12 kommentarer:

Hulda sa...

Å, så artig med juleklubb! Får jeg være med i den? :) Nydelige ting du har kjøpt fra Panduro.

Jeg har også problemer med å bytte ut bildene på siden av bloggen, får opp en rullesak der jeg skal ta inn bildene.

Gjertrud sa...

Små komisk. Satt her forledendag og bladde gjennom panduro boken og noterte ting jeg ville bestille. Ser noen av tingene her:) Jeg har veldig lyst å prøve meg på en tilda dukke. Så et tildapar i boken til 398,- som jeg syns var så skjønne. Det er jo så mye koselig en kan sitte og lage nå før jul, enten til seg selv eller å gi bort. Tenkte få med noe som min datter kan lage også...

hos trude sa...

Hei,masse flott fra Tilda og Panduro nå, kos deg med disse tingene før jul. I skinner sola heldigvis, håper du har det bare fint og får en god helg!!

chatrine sa...

Så masse flott du har fått deg her! Kos deg med alt dette og ha en super helg!
Klem:)

Krabat sa...

Hei, hei! Nå har jeg laget innlegg om juleklubben. Jeg fikk også laget bildet litt større, så hvis du vil kopiere det en gang til, kan du jo det. Jeg har aldri hatt problemer med å legge bilder til sideelementet. Men det kommer kanskje an på hvilken mal du har...Jeg vet ikke. Ja, så de flotte juletingene fra Tilda på Panduro. God helg!

Krabat sa...

Ja, de var kjempefine! Det var det jeg ville si. Du får sikkert laget noe fint. Gleder meg til å se : )

Handplockat sa...

=)
vi säljer panduros sortiment på mitt jobb
ny tildaängeln som du köpt är ju så fin
ha en go lördag =)

elin1976 sa...

Nå kom jeg virkelig i julsestemning her! Flott innlegg. Masse klemmer fra Elin:O)

Marie sa...

Sukk så vakkert. Far min hadde et sånt stempel og lakk, ja det stod ikkje God jul på det altså,hehe. Eg kan hugse han brukte det då eg var lita. Dei blanke julekulene er lekre, skulle gjerne hatt nokre av dei... Nå endrar smaken seg gjennom åra og eg har tidlegare brukt ei lita formue på fargesprakande julekuler. Får nok bruke dei i år også... Adventstaken er enkel og nydeleg!
God helg til deg :o)

moderncountry sa...

Heisann Helene,
Så kos det hørtes ut da. Ja jeg mener, pakke på døra fra Panduro :) Elsker å få pakke i posten selv og hva er vel ikk ebedre enne en kreativ en? Søte ting fra Tilda serien, glade farger ;) Snø ja! Ojoj, her var det 20 grader i går. I dag er det 17. Merker forskjellen mellom landa nå ja..Jaja, du får kose deg inne med litt pyssel da :)
klem, Aina

moderncountry sa...

Oja, nå glemte jeg å fortelle deg noe Helene!Joda, etter å ha sett de vakre bildene fra boka "Julealfabetet" ringte jeg søstra mi med en gang. Ho bestillte i løpet av 2 min. og om litt sender ho den til meg. Tror du jeg er hoppende glad eller!!! Haha, overivrig her (",)
Så tuuuusen takk til deg for herlig inspirasjon, klemmer

Rosépikene sa...

Her var det mye fint til inspirsajon og juleforberedelser! Ha en fin uke :-)