mandag 8. oktober 2007

Post pakke :-)

JAAAAAAAAAA!Boken min kom i dag! Gjett om jeg skal kose meg i kveld:-)

12 kommentarer:

Gjertrud sa...

Oi, den boken så interessant ut. Var det mye flott i den og hva går den ut på?

Helene-Årets gleder sa...

Det er tips til alt fra laging av adventskranser til god jule-konfekt.
Boken føler alfabetet og har de nydeligste bilder du kan tenke deg!!!Vakre bordoppdekkinger og juletrær.Virkelig en fryd for øyet i den vakre landstilen som så mange har blitt glad i....

Krabat sa...

Ja, nå er du virkelig i gang, ser jeg! Tror jeg må skaffe meg den boken jeg også. Har sett flere reklamere for den. Hva med "Juleenglene - vi som begynner tidlig"...Ti-hi! Kan vi ikke bare bruke bildet fra det gamle julesangheftet? Jeg har det selv. Søsteren min er grafisk designer. Skal se om hun får laget et bilde som symboliserer klubben, så kan jeg sende det til deg. Kos deg med boken!

Gjertrud sa...

ÅÅÅ så artig og koselig å høre:) Nå ble jeg glad. Den boken er nok helt sikkert noe for meg. Har du kjøpt den på nettet? Kjøpte meg nettopp franske stemninger, koselig med slike bøker. Jeg elsker jo den landlige stilen så man får aldri nok av inspirasjonskilder. Så sååå mye flott i bloggen din også jeg ble inspirert av. Må linke deg:)

Hulda sa...

Så flott at du har kjøpt boken! Den får du mye glede og inspirasjon fra det kan jeg love deg. Jeg kjøpte den fra en nettbokhandel i forrige uke. Den er så bra!! Fikk den til under 200 kr, så det var et røverkjøp. :)

Emmeline sa...

Sååå kjekt. Alltid utrolig spennende å få pakke, denne boken har jeg ikke sett før...Men den ser jo bare utrolig kjekk ut, Innholdet høres jo helt perfekt oss som mener at julen ikke starter et sekund for tidlig;) Ser at Krabat mener at vi er flere som er med i samme julefanklubb. Jeg tror jeg skal få tatt en titt på denne, fristende. Takk for tipset!

Emmeline sa...

Sååå kjekt. Alltid utrolig spennende å få pakke, denne boken har jeg ikke sett før...Men den ser jo bare utrolig kjekk ut, Innholdet høres jo helt perfekt oss som mener at julen ikke starter et sekund for tidlig;) Ser at Krabat mener at vi er flere som er med i samme julefanklubb. Jeg tror jeg skal få tatt en titt på denne, fristende. Takk for tipset!

Emmeline sa...

Hei Helene.
Takk for kjempekoselig hilsen på bloggen...Kjekt å høre om din bror sin kakkelovn. Må innrømme at det er kakkelovn som er selve drømmen, men jeg har jo funnet noen flotte alternativer også; Gamle staselige ovner som kanskje kan bli aktuelle?
Mannen min er nemlig ikke alltid like happy for mine restaurerings prosjekter, han vil ha det nytt og praktisk mens jeg løper rundt og verner om stukkatur lister og jeg vet ikke hva....
SÅ dumt at du ikke har hørt om Gave Alongen før idag. De lukket nemlig påmeldingen i forrige uke og hemmelig venn er akkurat delt ut. Det kommer jo nye muligheter, det er Katarina http://katarinasverden.blogspot.comsom har tatt på seg ansvaret for denne alongen og det er sikkert muligheter for å melde seg på til neste runde;)
Gave alongen har også fått
en ny side. Den heter http://www.interiorgavealong.blogspot.com/
Lykke til, håper du får anledning til å være med i neste runde!!

Karna sa...

Kjempe nydelig bok!!

Finnes MANGE fine bokstaver på ebay, har funnet noen utrolig fine bokstaver i gull.....ikke alle som sender til Norge, men finnes side opp og side ned, så det gjelder å finne noen som er villig til å sende til oss her i det kalde nord....

hos trude sa...

Heisann, skal hente den boken i mrg jeg...synes forsiden ser så flott ut, gleder meg til å se hva boken kan inspirere meg med (",) Håper du har det bare fint...det regner jo fortsatt, her har jeg kost meg med litt i glasset og symaskinen, engler og hjerter...hva med en juleengel? Hører fra deg.

moderncountry sa...

Heisann Helene,
Oj, så flott cover! Er dette en bok full av sånne nyyydelige juledekorasjoner? Hvis det er tilfelle må jeg jo kjøpe meg den :) Trenger inspirasjon her!
Fortell!
Aina

minerva.jor sa...

Ser frem til alt du kan inspirere oss med fremover!
Jeg elsker julen!!!
Alltid artig med noe nytt og selvlaget!
Ha en fin uke:)