onsdag 5. desember 2007

Jul i huset.

Nå er det super-lenge siden dere har hørt noe fra meg.....her er jeg igjen:-) Legger ut bilder fra mitt adventspyntede hjem.Julekalenderen til ungene er på plass (48 poser) (for en jobb) og Ektorpen har fått juletrekket på. Vi hadde samling med hele familien 1. søndag i advent som vi pleier.Vi serverte gløgg, pepperkaker, konfekt og en kraftig kyllingsuppe i kulden. Her i Trondheim er det snø, snø, snø:-)

21 kommentarer:

Jorunn sa...

Hurra, der er du jo! Og for et koselig innlegg!! Fint julepyntet hus og masse snø hos dere jo. (får litt hjemlengsel til Trondheim jeg nå....). Fortsett å nyt adventstiden! Klem fra Jorunn

Krabat sa...

Godt at juleengelen er tilbake! Jeg var redd det var hendt deg noe fryktelig galt. Phu! Du har det superfint hjemme hos deg. Ønsker deg en god adventstid. Her i Oslo regner det i dag. Veldig trist... Klem

Berit sa...

Koselige adventsbilder! Ha en fin advent! Håper snøen blir liggende til over jul.

Emmeline sa...

Så kjekt å se deg igjen... NYYYDELIGE bilder med massevis av julesteming, jeg kunne godt ha tenkt meg litt av den snøen også!
Bra å ha deg tilbake:)

Janickes sa...

Koselig julepyntet hus! Og for en jobb med adventskalenderen..imponerende!

Marie sa...

Så flotte bilete med nydeleg pynt! Eg likte spesielt godt det med kjøkkenvindauga og så englespelet! Skikkeleg vinter i trøndelag ser eg. Her har me isglasur på absolutt alt den eine dagen og ti grader den neste...

Ha det bra :)

Marie sa...

Ti grader + altså...

Karna sa...

Så koselige bilder, nydelige kranser og advent pynt!!! Skikkelig julestemining ute også,og da kommer jo stemningen av seg selv....

Forgjengelige ting sa...

Har ventet på nye innlegg på bloggen din! Kjekt at du er tilbake igjen! Velkommen!! Skikkelig julestemning i Trøndelag, ser jeg. Jeg må nok blande meg med de som har 6-9 + grader og regn. Men inne er det koselig likevel :)

M&Co -http://mandco.typepad.com/ sa...

Så koselig!!
Skulle ønske det så like julete ut her som oppe hos dere :-)
Så lekker kransen på døren er!

elin1976 sa...

Å så koselig du har det....å så har du snø din heldig gris:O)

Hulda sa...

Koselig å se at du har lagt inn nytt innlegg igjen. Du har vært savna! Så koselig julefølelse det var her hos deg. Kjempefint pynta! Så mye snø dere har, ikke så mye her nord enda.

kullervilla sa...

Vilka mysiga adventsbilder du visar,, så mycket snö ni har. Här har vi regn och grå himmel. Härlig blogg du har kommer att titta in ofta till dig

Lindas Hus.. sa...

Mange flotte ting i ditt julepynta hus,flott hylle,hjertene og kransen.Hva har du laget den av?
God helg.Linda :)

Tanya Whelan sa...

Beautiful night time pictures! Just found your blog and I LOVE it. Wich I spoke Norwegian but I ca at least enjoy the pictures.

http://grandrevivaldesign.typepad.com/

Anne-Berit sa...

Heihei,nå har jeg besøkt bloggen din,og mye fint var det å se.Så koselig du har pyntet.Kan tenke med det var mye jobb med de kalenderne,men sikkert verdt det.Så masse snø dere har hos dere.Ha ei fin advent:)

chatrine sa...

Heisann Helene!
Lenge siden sist.. Så fint du har pyntet til advent!! Å så mye fin sne!! Her ser det ut for at alt skal regne vekk..uff.. Men vi koser oss i adventen forde:)
Ha en super kveld (eh..ja snart natt..)
Klem fra chatrine:)

JULIE K sa...

Åååå så koselig et julehus du har nå : )

krinkelkroken sa...

For en stemning , nydelige vinterbilder MED snø, vakkert!Så koselig du har det hjemme og flott julepyntet!Ønsker deg en herlig adventstid, jeg har flyttet til ny blogg og håper du stikker innom meg:)
Beathe( angeldreams)

minerva.jor sa...

Det er en fornøyelse å reise gjennom dine innlegg her:)
nydelig!

BROCANTE sa...

Så moro å se så fint du har det! Brocante