søndag 30. september 2007

gamle skatter fra mamma.

Mamma synes det er så moro at noen i familien tar vare på alt det gamle.Jeg fikk mye fint sist hun var hos meg. En gammelt oppskriftshefte fra Viking-melk. Gamle postkort fra min svenske oldemor og bilde av en av jentene i familien ( en av gammeltantene mine) foran huset deres. Nydelige ting:-)Ellers får jeg alt det hun finner av mine besteforeldrenes hverdagsporselen. Skal sette inn bilde senere. De var utpregede selskapsmennesker mine olde-og besteforeldre, så hjemme hos mormor hadde de middagsservise til tyve personer:-D med ønske om en herlig søndag. Helene

9 kommentarer:

elin1976 sa...

Akkurat slik er jeg også. Får alle de flotte skattene som mamma har samlet etter mormorer og oldeforeldre. Ha en fin søndag. Klem fra Elin:O)

Anemone sa...

Kjempespennende ting du får.
Elsker og samle på slike gamle skatter jeg også. Viktige ting fra våre røtter.

Egentlig synes jeg det er ganske trist, den tiden vi lever i nå.

Postkort er det jo snart ikke noen som vet hva er !!! Vi sender sms når vi er på ferie og julkort !!!...nei da, vi sender mail !!!
Ingenting er som håndskrevede kort og brev egentlig, betyr mye for meg når jeg får slike hilsner til jul i alle fall. Ikke slik stas med det som ikke er skrevet med håndskrift.

Ha en fin fin søndag :-)

Krabat sa...

Det er så spennende med slike gamle ting! Tenk hvilken historie de bærer med seg. God søndag!

Krabat sa...

Har forresten funnet det gamle julesangheftet du har pyntet juleboken din med her hjemme hos foreldrene mine. Det er så nydelig! Klem

Flower Power sa...

Så artig med gamle kort og bilder!
Din mor skjønner nok at tingene er godt forvart hos deg. Tipper du tar godt vare på disse skattene :))...

Ha en fin uke:))

Marie sa...

Så kjekt at du viser bilete av desse skattane på bloggen din. Ser fram til fleire ting frå gamle dagar!

minerva.jor sa...

Herlige skatter!
Alltid artig og vandre tilbake!
Ha en fin uke!

Emmeline sa...

Må si meg enig med Minerva... Sånne fantastiske skatter gjør virkelig at man kan vandre tilbake og føle seg som en del av historien. Så heldig du er som får disse skjønne tingene, og så heldig din mor er som har en som ønsker å ta vare på skattene også!
Aller best likte jeg bildet med jenten foran huset--for et FLOTT hus.. Det var mange staselige hus i gamle dager,og dette var virkelig ett av dem. Jeg kan ikke si at dagens funkishus har samme stil og eleganse...

moderncountry sa...

Å, så moro å få noe så flott!! Ja, det er jo skikkelig skatter og hadde selv blitt kjempeglad for å få noe sånt :)Titter av og til i albumet til mamma, ho har tatt vare på alle svart hvit bilder, moro å se hvordan klær og frisyrer de hadde før.