mandag 1. oktober 2007

Mormors hverdagsporselen.....nå har jeg det som er igjen av det....til 6 personer,tror det opprinnelig var til 12... Et stort serveringsfat og to serveringsskåler også....Det er deler både til frokost og middag og det gir liksom en ekstra shwung til kjøttkaka:-) med ønske om en fin ukestart. klem Helene

9 kommentarer:

moderncountry sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
moderncountry sa...

Hei Helene! Beklager at jeg ikke har rukket deg før nå, men nå er jeg her altså :) Savnet meg? Neida, hehe..har sett på alt det vakre du har laget, du er vireklig flink på maskinen. Motiverer meg til å blir enda bedre! Ja, og ikke bare det men også ta i bruk notearka jeg har fått tak i fra gamle sanghefter fra brukthandelen. Ja, det var jo det jeg skulle bruke de til men har helt glemt det bort. Å så fant jeg en gammel bok fra 1913 med masse bilder som også hadde vært noe til både nye rammer og andre småting. Artig at man blir så inspirert av andre bloggere! Helt nydelig servise du har fått, snill mormor du.Lever din mormor enda? Jeg savner min. HO var veldig streng men også veldig varm. Kjempeflink i språk og til å hekle. Hun har jeg vel mine interesser fra. Så kos å snakke om besteforeldre synes jeg :) Håper du har hatt en topp helg og at du nyter høstdagene dine! Varm klem fra Aina

Albertines verden sa...

Så søte kremmerhusene var. Takk for hyggelig hilsen, kan love at jeg føler meg noe vill og gal for tiden! ;0) Men når sjansene byr seg, har jeg tro på at man skal gripe dem. Mye moro og mye jobb fremover, men det er jeg jo for såvidt veldig klar over. Ha en fortreffelig uke, Helene. Klem fra meg!

Anemone sa...

Du ...lekkert var det. Synes faktisk de ensfarvede servicer og kopper er penest jeg da. En går ikke så lei av mønster og farger, men kan heller kombinere med litt annen fin bordpynt og blomster.

Selv har jeg et alderles forferdelig hverdags service. Fikk det kjøpt billig som vevepremie i en bokklubb en gang. Figgjo blåklokke. Helt ubrukelig er det også, tallerkenene er høyest på midten, og når du snakker om kjøttkaker.... sausen renner nesten av, ut mot kanten . IDIOTISK.
Har planer om en ikea tur nå i høst, og da spørs det om det ikke blir kjøpt noen andre til hverdags gitt.
Husker Julie-K kjøpte noen fine eggskall farvede der i vår.

Ha en inspirerende uke i det fine trønderværet (så lende DET varer) :-)

elin1976 sa...

Hei Helene.
Så kjekt at du har fått dette etter mormoren din. Synes det er så flott når man kan ta være på det andre har hatt og satt pris på. Har også arvet en del som jeg er så stolt over. Ha en fin uke selv. Klem fra Elin:O)

Marie sa...

Stileg med kvitt! Du står heilt fri når du skal velge duk, servietter og anna bordpynt!

Hulda sa...

Hei! Så nydelig porselen du har arvet, virkelig stilig. Kremfarget passer jo til alt også, også kan man pynte bordet med det man måtte ønske sammen med det. Stilig! Flott en duken du har under.

Forgjengelige ting sa...

Dette motivet vil jeg kalle "Augekvild", det er en nytelse å se på...

minerva.jor sa...

Rent og lekkert!