tirsdag 2. oktober 2007

hobbyen som ble noe mye mer....

Det har vært tema hos mange i vår verden som har startet butikk....Hobbyen som ble noe mye mer.. Mannen min og hans kamerater har spilt i band siden de var gamle nok til å slå på grytelokk....i fjor satset de på alvor. Tenk nå har de masse oppdrag og hobbyen har blitt en jobb i tilegg til jobben..Det de drømte om som små har blitt virkelighet.Jeg unner dem det av hele mitt hjerte. Det tar uendelig mye tid...øvinger og spilleoppdrag...men tenk å få lov til å leve i familie og samtidig smake littegranne på guttedrømmen. Jeg legger ut dette bildet som ble tatt i helgen fordi det viser kjemien og dynamikken mellom to kamerater som har kjent hverandre i mange, mange år.Jeg synes det er et bilde med utrolig mye energi....vi har tulla litt med at dette bildet ser ut som om det er tatt sekunder før de begynner å kysse :-D Mannen min er han på gitar til høyre i bildet...hvis noen lurer:-) Med ønske om at dere alle får oppfylt deres drømmer.... Stor klem fra Helene

6 kommentarer:

Hulda sa...

Ja, dette må jo være veldig artig for de, spesielt siden de har spilt i band i så mange år. :)

Du lurte på det huset på bildene mine. Det er ikke så rent lite, faktisk, sikkert ca 30 cm høyt. Jeg har lenge vært på utkikk etter et slikt, og fant det på en lokal interiørbutikk her i byen. Dessverre er det ingen kjedebutikk.. Butikken heter Trastad produkter. Jeg har sett det på en nettbutikk nylig, men kommer dessverre ikke på hvor. Kan si fra dersom jeg skulle finne det igjen. Der hadde det i tre ulike størrelser.

Anemone sa...

Kjempekjekt å se at noen har muligheter til å realisere sine drømmer synes jeg, enten det nå gjelder rockeband eller nettbutikk med vakre ting.

Den som inet våger, intet vinner vet du.

Kanskje havner de Hos Tore Strømøy ? men blir vel tatt av tv-ruta snart han stakkar. En kan jo ikke lykkes hver gang.

Helene S sa...

Ja la gutta kose seg, da er de så eksta greie å ha med å gjøre når de er hjemme.
Vi gjøre jo det vi liker best(blogge) så at guttene får realisert noen drømmer gir jo dem også større trivsel i hverdagen. De ser i allefall ut til å storkose seg.
Ønsker dem lykke til med bandet og spillejobbene.

elin1976 sa...

Så stilig å kunne gjøre hobbyen til noe mer. Ja det ser riktig ut som det snart er kyssing på gang på dette bildet. he he.
Kansje de er veldig glad i hverandre ?Ha en suoer dag, Klem fra Elin:O)

moderncountry sa...

Hei igjen Helene!
Ble overaska nå sånn to dager på rad? hihi..
dette var en koselig post. Selv drømmer jeg også om at min hobby også skal bli mitt arbeide. Det driver jeg nå med å utvikle og det ser kanskje ut som det skal gå i den retningen. Ja, jeg ser nok av kreative mennesker rundt meg som sitter i en vanlig kontorjobb og visner bort. Men selv mener jeg at man tar disse valga selv og vil man noe må man jobbe for å få det til. Ja og i tillegg må man vel ha litt flaks og også guts. Synes det er moro for disse guttene jeg, det å kunne oppfylle guttedrømmen med å spille og glede seg over å underholde andre mennesker. Sånn får du vel også en gladere mann hjemme ikke sant?
Ha en fin dag! Klem, Aina (";)

Anniche sa...

Jøss! Så artig for de , at en drøm går i oppfyllelse er jo bare helt fantstisk!
Glad på deres vegne :)

Så mye fint du har blogget i det siste da! Ble jo helt imponert når jeg kom inn her nå jeg :)

Så må jeg bare få takke deg for den skjønne kommnetaren fra deg , den betyr sååååå masse , det skal du bare vite!!

Ha en god dag Helene, du er god!
klem