onsdag 3. oktober 2007

Opprydning...

Vi har container i en uke:-) Har ryddet masse i bodene...og så dukket dette opp...Pappa`s bok fra da han var liten "Onkel Arturs skumringsfortellinger" og mormors flakong. Tenk at jeg hadde glemt dem...Men nå får de stå fremme.... The Fairy blomstrer nå den....så nå kan jeg hente inn nydelige rosa skjønnheter hver dag:-) Med ønske om en fin ettermiddag og kveld. klemmer fra Helene

8 kommentarer:

Flower Power sa...

Så artig å finne så flotte ting som man har "glemt". Det er litt nyttig med en ryddesjau en gang i blandt, da har det lett for å dukke opp masse man ikke visste man hadde.
Nydelig flakong, og nydelige roser:) Mine blomstrer også ennå....

Ellie sa...

Hei! Så fin blogg du har! Alltid hyggelig å oppdage nye flotte blogger. Onkel Arthurs Skumringsfortellinger kan jeg selv huske fra min barndom, og den lille flakongen var kjempesøt!

Hulda sa...

Så fine bilder, Helene! Virkelig lekre ting du fant igjen også, den boka så spennende ut, og fint slitt er den også, likte blondebåndet du har knytt rundt. Flakongen var også helt skjønn! Så fine blomster du fortsatt har i hagne også.

Likte duken og bordet og stolene, så riktig så landlig og trivelig ut!

Anniche sa...

Flotte skatter som er kommet frem fra mørket!

Emmeline sa...

Blir jo helt nysgjerrig; onkel Arthurs skumrings fortellinger må jo virkelig være en spennende sak!
Nesten som det frister å høre noen utdrag, men det får vel holde å ta en titt på denne gøyale boken med en fin blonde utenpå. Bra den har kommet til heder og verdighet igjen iallefall;)

elin1976 sa...

Så nydelige ting men for guds skyls ikke begynn å riv ut ark av denne boken
( he he) Ta kopier. Det er så hyggelig å finne slike gamle skatter og kan bruke dem og pynte opp hverdagen med. Det liker vi! Klem fra Elin:O)

Marie sa...

Koselege minne er skattar å ta vare på! Så kjekt at mannen din har det kjekt med bandet sitt. Me har ofte mange draumar som forblir nettopp det -ein draum... Kjekt når dei går i oppfylling.

Ha ein fin dag :o)

Helene S sa...

Det er så gøy å finne slike skatter som man nesten hadde glemt at de eksisterte. Nå har de i allefall kommet til heder og værdighet igjen hos deg. Veldig koselig blog du har.