torsdag 4. oktober 2007

Lillegull og mamma ommøblerer.

Her sitter Lillegull og pappa ute om natta.....skriver litt om det lengere ned:
I dag fikk benken i haven komme frem til inngangspartiet isteden.Vi sitter jo ikke mere i haven nå.....
Lillegull og jeg samlet kongler i strålende høstvær.Hun er så ivrig og så flink til å hjelpe mamma`n sin.Konglene fikk selskap av norgesglass jeg har hatt stående inne.
En ivrig frøken danderte konglene oppi kurva.
Tenkte det kunne være fint for røykerne som kommer på besøk å sitte ute på benken med pledd og levende lys:-)
Bordet vi har hatt ute i gangen fikk komme inn på prøvetid i stua.Hang opp klype-lenken over.....er VELDIG spent på om mannen synes det begynner å blir alt for dillete i stua...fnis.Dommen faller nok når han kommer hjem i dag.Lillegull syntes det var fiiiiiiint.
Ellers har jeg flyttet avlastningsbordet mitt under det ene vinduet.Synes det ble kjempe bra der:-)
Lillegull plages veldig med falsk krupp....stakkar.
Mange netter har hun sittet ute inntullet i dyna på pappa`s fang.Det eneste som kan hjelpe er kald natteluft.Så da sitter de der da...hun med smokk og topplue og han med sove-sveis og en ro som bare pappa kan ha når god-jenta er dårlig (jeg blir lettere hysterisk)
Nå har vi vært hjemme i en uke sammen, Lillegull og jeg.Hun blir stadig bedre og koser seg sammen med mamma.Vi syr sammen ( hun fikk prøve i dag, og det ble til to morsomme blå ball-ting:-D )
Akurat nå ligger verdens aller største gave ved siden av meg på sofaen og sover...

8 kommentarer:

chatrine sa...

Stakkar lille jenta di da. Håper hun blir bedre med tiden. Barn vokser av seg sånt etterhvert. Hun ser jo søt ut der hun sitter ute med lue da:) Flotte bilder fra stuen din i dag! Godt at du tenker på disse "stakkars" røykerne, med flott benk og det hele:) (røyker litt selv jeg..desverre..Det er jo litt kaldt ute, men det overlever man jo..)
Ønsker deg en fin kveld!
Klem:)

Hulda sa...

Håper det går bra med jenta deres, husker søsteren min hadde slik krupp da hun var lita. Det er ekkelt.

Flotte interiørbilder du viser i dag, jeg falt virkelig for det lille bordet med lenken over. Det ble veldig fint! Får håpe mannen i huset blir like fornøyd da. ;)

hos trude sa...

Hei igjen,så flotte bilder fra et koselig hjem.Kjenner godt igjen det du forteller om "kruppen".Mine små sliter også med det,men en blir bra dreven med tiden selv om det har vært noen turer på hospitalet.De er jo så utrolig tøffe disse små også da. God bedring til prinsessen, så høres vi igjen.Ha en fin helg!!

Krabat sa...

Ja, du har det jo så fint hos deg! Nydelig! Her om dagen var jeg på Panduro i Oslo og fant det vakre papiret jeg så på bloggen din. Det fantes også som innpakningspapir. Der kjøpte jeg også blonder og notepapir til dekorering. Jeg har kjøpt 50 lys, så nå får vi se om det blir noe av lagedagen til mamma, søsteren min og meg. Det ble jo vedtatt på julemøtet : ) Skal vi lage juleklubb til bloggene? Bare et merke som viser at man liker julen og at man begynner tidlig :) De som vil kan jo bli med...Vet ikke hva den juleklubben skal hete, da... Har du noen forslag? God helg!

Anemone sa...

Har en lillebror jeg (lille og lille fru Blom; 190 cm i dag da, men...)som var utrolig plaget av falsk krupp. Husker for lille meg at det var skremmende episoder i barndomsheimen. Legen kom på besøk nattestid, i pysj og husker mor måtte ta han på bader i varm vanndamp (?) Huff ja, virket skremmende på en 6 åring i alle fall. men han vokste det ganske så raskt fra seg husker jeg.

Går bedre og bedre med lellejenta di også, helt sikkert.

Ha en helt fortreffelig helg.

Marie sa...

Så koseleg og fint du og Lillegull har gjort det! Er ikkje greit med falsk krupp nei... Ingen av mine hadde det, men nevøen min var ein del plaga. To av mine hadde astma...ikkje kjekt det heller...

Vil ønskje Lillegull god bedring og familien god helg!

älskar sött sa...

Åh va fiiina bilder!! Verkligen vackert!...Mysig blogg, hit kommer jag igen! Kraaam Malin

älskar sött sa...

Tack för din kommentar! Roligt test med blommorna...Jag var en viol! =) Kram Malin