mandag 17. september 2007

Panduro produksjon......

Jeg har kjøpt meg Tilda-papir, stoff og diverse artikler i den herlige serien som kom nå....Jule-mønsteret er helt nydelig. I kveld laget jeg en prøve-ladning med kurver av papiret. Syntes de ble pene... Har begynt å sy hjerter og juletreduk av samme stoff.
Ønsker alle dere en koselig og produktiv uke:-)
Klem Helene

6 kommentarer:

elin1976 sa...

Hei på deg!

Først må jeg kommentere innlegget om får i kål. Det er noe av det beste jeg vet. Så flott bord du har dekket. Liker når man legger litt sjel i familiemiddager.
Så til kremmerhusene som er nydelige. Dette papiret er fantastisk. Jeg har også hentet pakke fra panduro i dag. Kjøpte silkebånd i dette mønsteret. Men tror ejg måha papiret også. De var utrolig flotte. Du er flink. LAG MER! :o)
Ha en fin kveld. Klem fra Elin:O)

Hulda sa...

Så fine kremmerhus du har laget! Jeg liker også godt å lage julepynt, men syns det er litt tidlig enda. Men, har noe på forberedingsstadiet. Har planer om å sy en juleduk. :)

Sol sa...

Heia. Nå har jeg bladd meg igjennom en utrolig inspirerende blogg ;-} Masse fine bilder og fin tekst. Så flotte Panduro puslerier du holder på med!
Jeg ønsker deg en fin dag.
Klem.

chatrine sa...

Nydelige kurver du har laget! Ja tiden går veldig fort, og før vi vet ordet av det er det jul igjen:) jeg må beundre deg for alle greier du holder på med!
Du må ha en flott kveld!
Klem:)

moderncountry sa...

Å!!!! Nå, ble jeg helt forelsket!! ÅÅ, disse hadde blitt kjempefine på mitt juletre!! Yepp, mine farger dette her og designen var så nydelig :) Så dyktig du er!!! Kanskje jeg burde titte etter noe fint papir selv. Vi har ikke panduro her da men, kanskje jeg finner noe som kan gi like mye glede :)
Klem, Aina

Karna sa...

Nydelige kremmerhus, fantastisk fint papir....Snart jul... =0)