søndag 16. september 2007

Fårikål-fest.

I dag har vi invitert familien til fårikål-fest.Helnorsk middag med varm eplekake og vaniljeis til dessert!Vi blir tolv til bords og jeg dekket opp nå i formiddag.Plukket nyper og roser fra haven i morges.Fårikålen ble kokt i går...den blir best da. Vi har hatt en perfekt formiddag med innendørs-kos.Ungene ligger rett ut på pledd på gulvet foran peisen og tegner....elsker sånne søndager.
ønsker alle gode blogg-venner en herlig søndag.

11 kommentarer:

Hulda sa...

Så nydelig du har pynta og dekka på bordet! Herlig å se disse bildene! Falt for den krona du har lys i, den var bare SÅ flott. :) Ha en god middag!

Hulda sa...

Hei, hei, igjen. :) så du hadde skrevet til meg samtidig, artig!

De kulene i fattigmannssølv har jeg kjøpt på nettbutikken Leonorah. De har fått inn noen nye i år, bl.a hjerter. Du burde kikke innom hos dem. De koster ikke mer enn noen og 30 kr.

Marie sa...

Fårikål er herleg mat! Koseleg pynta bord!
Ha ein fin kveld :o)

Jorunn sa...

Nå fikk jeg vann i munnen... Slurp! Ikke noe er så godt som fårikål en søndag i september.
Nydelig bord du har dekket Helene, kjempefint! Håper dere har kosa dere til gangs :)
Klem fra Jorunn

Petunia sa...

Vi har hatt fårikål i dag også, men vi hadde ikke så pent dekket bord som deg. Vi skal ha fårikål i morgen også (best dagen etter!!) og da tror jeg skal overraske med å pynte litt på bordet...resten av familien kommer til å få hakeslepp!!! - feirer vi noe spesielt eller, bryllupsdag, bursdag eller morsdag????? hehe!!

Anniche sa...

Nydelig Helene, alltid hyggelig å spise fra et fint dekket bord!

moderncountry sa...

Hey!
Var mamman din i Holland? Nei så artig :) Artig at ho hadde med tulipaner også :)Ja, løkene skal vel plantes nå de. Har sett det har vært utsalg av løker i det siste. Må si det var koselig stemning her inne i kveld men dekket bord, roser og lys og alle greier, nydelig!! Er veggen lysegrå? Eller er det bare lyset? Fårikål er jo så deilig, og veldig Norskt! Savner alt som er Norskt jeg :) Snakket akkurat med ei venninde og ei søster. De har akkurat booket et fly til 18 Oktober. Tror du jeg er glad eller? Skal bli såååå deilig å se dem! Oja, de tar med seg Vakre Hjem & Interiør også, hehe..
Ha en fin Uke! Aina

Beathe sa...

Nydelig dekket bord! Tenker dere koste dere masse:)Må bare kommentere det nydelige sitatet du har fått på veggen, vakkert rett og slett!
Ha en fin uke:)

Mita`s hjørne sa...

Så koselig det så ut hos deg... og fårikål da - det er jo bare så godt da (aller best dagen etterpå da)... blir nok fårikål til helgen her, og det blir årets første fårikål...

Ha en koselig kveld...

disa sa...

情趣用品,情趣,情趣用品,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片

NettPrat sa...

åååå, fårikål er det beste jeg vet! nam-nam