søndag 16. september 2007

Fårikål-fest.

I dag har vi invitert familien til fårikål-fest.Helnorsk middag med varm eplekake og vaniljeis til dessert!Vi blir tolv til bords og jeg dekket opp nå i formiddag.Plukket nyper og roser fra haven i morges.Fårikålen ble kokt i går...den blir best da. Vi har hatt en perfekt formiddag med innendørs-kos.Ungene ligger rett ut på pledd på gulvet foran peisen og tegner....elsker sånne søndager.
ønsker alle gode blogg-venner en herlig søndag.

10 kommentarer:

Hulda sa...

Så nydelig du har pynta og dekka på bordet! Herlig å se disse bildene! Falt for den krona du har lys i, den var bare SÅ flott. :) Ha en god middag!

Hulda sa...

Hei, hei, igjen. :) så du hadde skrevet til meg samtidig, artig!

De kulene i fattigmannssølv har jeg kjøpt på nettbutikken Leonorah. De har fått inn noen nye i år, bl.a hjerter. Du burde kikke innom hos dem. De koster ikke mer enn noen og 30 kr.

Marie sa...

Fårikål er herleg mat! Koseleg pynta bord!
Ha ein fin kveld :o)

Jorunn sa...

Nå fikk jeg vann i munnen... Slurp! Ikke noe er så godt som fårikål en søndag i september.
Nydelig bord du har dekket Helene, kjempefint! Håper dere har kosa dere til gangs :)
Klem fra Jorunn

Petunia sa...

Vi har hatt fårikål i dag også, men vi hadde ikke så pent dekket bord som deg. Vi skal ha fårikål i morgen også (best dagen etter!!) og da tror jeg skal overraske med å pynte litt på bordet...resten av familien kommer til å få hakeslepp!!! - feirer vi noe spesielt eller, bryllupsdag, bursdag eller morsdag????? hehe!!

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Nydelig Helene, alltid hyggelig å spise fra et fint dekket bord!

MODERN COUNTRY sa...

Hey!
Var mamman din i Holland? Nei så artig :) Artig at ho hadde med tulipaner også :)Ja, løkene skal vel plantes nå de. Har sett det har vært utsalg av løker i det siste. Må si det var koselig stemning her inne i kveld men dekket bord, roser og lys og alle greier, nydelig!! Er veggen lysegrå? Eller er det bare lyset? Fårikål er jo så deilig, og veldig Norskt! Savner alt som er Norskt jeg :) Snakket akkurat med ei venninde og ei søster. De har akkurat booket et fly til 18 Oktober. Tror du jeg er glad eller? Skal bli såååå deilig å se dem! Oja, de tar med seg Vakre Hjem & Interiør også, hehe..
Ha en fin Uke! Aina

Anonym sa...

Nydelig dekket bord! Tenker dere koste dere masse:)Må bare kommentere det nydelige sitatet du har fått på veggen, vakkert rett og slett!
Ha en fin uke:)

Anonym sa...

Så koselig det så ut hos deg... og fårikål da - det er jo bare så godt da (aller best dagen etterpå da)... blir nok fårikål til helgen her, og det blir årets første fårikål...

Ha en koselig kveld...

NettPrat sa...

åååå, fårikål er det beste jeg vet! nam-nam