lørdag 1. september 2007

champagne takk......

Fant en oppskrift i Adresseavisen for leeeenge siden. Ettersom vi har to gode venner som gifter seg i dag passer det godt å prøve den ut. Enkel oppskrift.....vakkert resultat (synes jeg selv) Bakte to bunner i 22 cm springformer i går kveld.Enkel sukkerbunn med marengs på toppen. Laget litt sukkerkunst også....I fryseren har jeg solbær og rips på rakler til pynting av kaker gjennom vinteren. Også kjøpte jeg litt annet i går ettermiddag (jordbær og physialis) Champagnen (eller musserende vin) helles over bringebær sammen med masse sukker...mmmmmm.....nam.Så la jeg bærene over på den ene bunnen.Dekket med lettpisket krem.La den andre bunnen over og dynket med den musserende vinen bærene hadde ligget i.
Kakao drysset på toppen, bærene og sukkerkunsten, litt melis og voilà:
Håper bruden blir fornøyd med en høstinspirert kake:-)
Ha en fin dag, alle sammen.

13 kommentarer:

Marie sa...

Kake for både gane og auge! Fell ikkje denne i smak så veit ikkje eg...Mmmnam :o)

Jorunn sa...

NAM, den kaka ser og høres kjempegod ut!
Kos dere i bryllup!
Klem,J.

minerva.jor sa...

Med disse ingrediensene må den smake aldeles nydelig!!!
en høstinspiret lekker godbit:-)

chatrine sa...

Mmmm, den der så go ut!! Slulle ønske jeg likte å bake...men..det gjør jeg ikke.. Men jeg ELSKER å spise kake:) Kan hvis jeg må.. Tenker den der blir godt mottatt i bryllupet:)
Ha en strålende lørdagskveld!

chatrine sa...

...Dysleksi... slulle skrev jeg..jeg mener selvfølgelig: skulle...

anniche sa...

Wow, du er jo rene mesterbakeren , dette så jo bare fantastisk ut!!

MMMMMmmmm!
Lykke til i bryllup, kos dere og god helg!

elin1976 sa...

Den ser helt fantastisk ut. mmmm...:O)

Emmeline sa...

Enig både med Anniche og Elin; Nyyydelig kake. Bruden kommer til å juble. Ser du har gjort litt av hvert siden sist jeg var innom, og nå har jeg ENDELIG fått linket deg... Mistet siden din før jeg fikk linket, og har virkelig letet for å finne deg igjen. Kjekt!! Da kan jeg komme innom mye oftere, spennende når noen blogger litt aktivt...mye kjekt å se her!
Er det du som har vært innom bloggen min og lagt igjen en koselig melding der?? om fotopapiret?? Det var ingen adresse, men koselig hvis det var deg!!! Ha en fortsatt fin helg!

trude sa...

Dette ser godt ut,så glad i å bake jeg og...kanskje du kan sende meg oppskriften...eller legge den ut?Håper du har det bare fint, selv om det regner ute.Masse fine bilder du har lagt ut, og flotte ting du har sydd.Vi høres igjen(",)

Elaine sa...

SMASKENS!
Vad fint du hade dekorerat den. Ser verkligen jättegod ut!
Klem!

moderncountry sa...

Å nam!! Så utrolig flott og deilig den kaka så ut! Så flink du var til å få til kunstverket med sukker( ja det var vel sukker?) Ja, jeg hadde iallefall ikke blitt skuffet. Jordbær og sjokolade er jo noe av det beste :) Håper dere hadde et hyggelig bryllupp Helene! Aina

Rosépikene sa...

Fantastisk kake! Trodde først det var en Pascal kake. Regner med at bruden ble glad for den :-)

Hulda sa...

Nam nam! Den kaken så lekker ut! :) håper du kommer med nytt innlegg snart. :)