tirsdag 28. august 2007

Ferdiiiiiig....

Ja, nå har toalettet i gangen gått fra å være grønt, gult og mønstrete til å bli hvitt. Speilet kom i dag og er på plass. Ser at jeg vil ha en liten list til telys eller en liten hylle under. På hylla oppe på veggen har jeg litt pynt, doruller og sånt. Under henger to bilder jeg tok på hytta i sommer.Føttene til ungene og stranden ved hytta.Godt å se noe som minner om varmere tider fremover:-) Jeg sydde meg en liten pose i går kveld.Den henger sammen med hånkledet.Et gammelt skjørt, litt blonde og trykk fra et av postkortene fra Villa Charme ble ganske flott.(Jeg var på kopisenteret og fikk trykket postkortene jeg bestillte på hvitt bomullstoff.Tenker å sy litt forskjellig med det nydelige motivet på) Til slutt: SE hva jeg fant på Fretex i dag!!!!Er det ikke et helt herlig bilde? I ny ramme ble det en juvel inne på toalettet:-) Legg merke til detaljene på bordet i bildet.Det blanke sølvet, osteklokken, tekoppene...ja, alt sammen.20 kroner betalte jeg ....!!!!Utrolig:-)

7 kommentarer:

Marie sa...

Badet blei utruleg lekkert! Tippar det blir kø der framover.Kven vil ikkje vere lenge på eit så deilig rom...

Hulda sa...

Badet ble skikkelig fint! Fine detaljer du har der. Likte bildene du har under hylla, og bildet fra fretex var skikkelig fint! :)

elin1976 sa...

Det ble kjempefint! Slike hylleknekter må jegg også bare skaffe meg. Å alt pynten på hyllen er jo bar enydelig. Skikkelig bra resultat, Helene. Klem:O)

minerva.jor sa...

Riktig lekkert- et innbydende toalett!
bilde med et romantisk dekket bord -skaper en ro!
Ha en fin kveld:)

Anniche sa...

Dette ble jo bare så utrolig fint!
Du har vært kjempe flink!!!

Bildet var jo bare så vakkert.

moderncountry sa...

Hei Helene,
Så utrolig flott det ble på ditt bad! Ja, den hylla vettu. Ja, ønsker meg sånne flotte knekter :) Helt nyyydelig! Hehe..ja, man blir jo så inspirert og ivrig selv og da her jeg sitter :)
Ja, du har helt rett, bildet er supert! Helt utrolig vanskelig faktisk å male så små detaljer og ikke minst få det rette lyset og glansen. At du kan finne noe så vakkert på Fretex? Ja du får Kose deg med det nye fine badet! Ja, gud så deilig...

Flower Power sa...

SÅ fint badet ditt blir! jeg forelsket meg helt i den fine hylla med smijernsknektene på:)...hvor får man tak i noe sånt? Posen du har sydd og hjertet fra forrige innlegg ble kjempesøte:))Jeg må få ut fingeren å få sydd litt sånn småkoselige ting jeg også....men jeg er sååå treig om dagen:( Nyt det nye flotte badet ditt Helene:)))